PAMUNUT DIRI

Rasa diri karep beh dieu,diri bet ku kanjonjonan

Lamunan kumalayang dina sawangan,kumalayang dina implengan

Hate ceurik balilihan lamun ras kadiri, rumaos lamokot ku dosa

Inggis Gusti teu ngahampura kana sagala dosa nu tos kalampah

   .< Hilas-hilas tulil pirdaus sialla, wa,lal aQwa alan narizahimin pahablitow wataq wagfir dunubi pain nakago firruddambinadimi>

{duhpangeran abi sanes ahli surga jeung teu kiat kana  raka teu kaduga paling toubat muga dihampura dosa margi gusti anu ngahampura dosa-dosa}

Duh Gusti bukakeun panto tobat …. hate ceurik balilihan
Inggis Gusti bendu liwat saking,rempan teu masihan waktos
Kanggotobat kamantena Gusti hampura abdi

Sumangga abdi pasrah badan sakujur
Tumarima kana kadar pinuh ku dosa
Anging Gusti anu uninga kaayaan abdi saleresna
Hate abdi balilihan seja pangampura salira.

Ari karep tara salah, ngan kanyataan jauh tina lamunan.
Raga ukur katempuhan napsu nu mawa lengkah
Nincak kana jalan salah,awak nu katalangsara

Duh Gusti hampura abdi mungguh kadar diri
nasib anu mawa jaman saha anu baha kana takdir tos jadi guratan illahi
Duh gusti manga nyanggakeun diri tos lamokot ku dosa salira tos kauninga sadaya-daya abdi tumarima

mungguh jalmi gudangna kasalahan tapi Gusti langkung uninga
Jalmi tara salamina salah mungguh allah lautan hampura
Tumarima kana kadar jasad pinuh ku dosa
Sumangga abdi pasrah badan sakujur

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: