tampeuran kaheman

Ranggeuy kadeudeuh,eundan kaheman
aya rasa nu liwat tina mistina
aya kaasih nu udar tina tali paranti
aya leuwih dina ati nu keur anjeun
aya tambah dina rasa nu keur salira
kanyaah anu kiwari ngancik
ibarat rasa anu munggaran teupang
kaheman anu kiwari nyampak
najan lain nu munggaran, tapi pasti nu panungtung
kadeudeuh nu kiwari enteup
keur anjeun, ngan ukur keur anjeun
saayana badan dina kakurung
salahirna diri dina kanista
nganyam katresna dina rasa kanyaah
ngaranggeuykeun kadeudeuh ku rasa geugeut
keur anjeun, ngan ukur keur anjeun

hapunteun anu kasuhun,hampura anu kateda
geuning ieu anu kedal dina ati sanubari
bangbaluh minuhan kahirupan

 jakarta 7 julqoidah 1428

by:ogin

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: