nyawang ti kanggangan

Asih nu urang te woleh manjang  maturan renghapna hate

 Tika,anggangan akang nyawang sanajan urang pa,anggang

   ti jauh akang  nyungsi sanaos bari tebih

    ka asih kaheman manteng dina implengan

     Sawangan marengan rasa ka deudeuh tur ka heman

          Ka,asih nu ngancik dina atisanubari nyimbutan dina kolbu

          Sareundeuk  sa igeul ,sabobot sapakayon satihang sapihandean

           Silih- asah, silih-asih, silih- asuh,silih pikaheman

           Dua jasad ngajadi hiji ,sarasa ,sapaneja

           nyorang sagara  kabagjaan 

           padumukan sukma kuring ,sukma salira

           paranti urang pasini jangji

           patali asih

    

         mangsa beubeunah tempat bumetah

         geusan urang pasini jangji

        ngeudalken rasa katresna

         ngendeukeun bangbaluh kalbu

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: