kamalirna peting

            gambar di edit dari  google

<.Bulan nu nyaangan marcapada

        <.Mawa waas tur kaaheman

              <.Ka,asih nu ngancik dina ati

                  <.Marengan gerentesna  ati sanubari

                <.Kamelang jeng ka hariwang

          <. Marengan rasa honcewang

    <. Bulan nu ngalangkangan

<.Bentang nu mapaesan ting karetip

 

 

              *Peting nu sepi jempling

              *Peting  nu  tingtrim

              *Marengan hiliwir na angin

               *Nu pinuh ku katineung

 

 

<.Bulan sapasi nu nyaangan hate kuring 

<. Ketipna bentang nu mawa kawa,as

<.Sumoreang,nyungkeman,kadeudeuh melang

<.Paneteup dedeuh sanajan paanggang,tur cimata nu ngembeng

<.Bulan nu marengan,bentang nu nyaksian

<.Katresna  kuring ka anjeun sorangan

<.Kanyaah hate nu moal laas kapanasan

<.Mung anjeun nu ngagaduhan

 <.Salira  nu nembongan ,salira nu ngalangkangan

 <.Lir ca,angna bulan sapertos ketip na bentang

<.Nyengcelang dina implengan

<.Mapay kana kamalirna na hate  

by:dewon’s

 

 

 

 

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: