gerenteus hate

Kacipta mangsa katukang lalakon anu geus kasorang
Dina lamunan kasawang rasa ciptaan ngalangkang

Hawar-hawar sora gitar  tembang na ditalar
Caang bulan narawangan lir ampir nandingan beurang
Langit teu aya panghalang estu plung plong mega lenglang
Matak betah tumaninah  keur ngabungbang

  

Kiwari bati ngageuri,ati cerik balilihan

Harepan ukur lamunan,mapaesan katungara’an

teuteup kalangkung pinuh ku kahoncewang
Imut teu purun lir nyanding kacangcayaan.

  

Harepan hate asa wegah rek lumangsung
Tapi yakin dina diri,percaya kana pakta

karana widi ti Illahi

jati diri pasti ngabukti

jati moal kasili ku junti

  

Ratug jajantung, ngarasa kaduhung sagede gunung, peurih ati lir di gerihan ku hinis, kasaha nya rek muntang? Kasaha neangan keur panyaluuhan?

Lieuk dengeun lieuk lain jauh kasintung kalapa

Ya Allah Rabbul izzaati, welas asih anjeun pasti,ka mahlukna,sim abdi nyuhungk eun  di jaga ,di raksa ,di aping sareng di jaring.

Sumujud abdi ka Anjeun

Nu Luhur Tur Maha Agung ibadah sareng sumembah nyuprih barokah ijabah

  

bogor ping 18 rayagung 1428 H

By:ogin    1_668926166m1.jpg

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: