Ngabungbang

<> Jempling na peting <>                                                        <  Hiliwirna angin peting nu di pirig ku sora cihcir ,patembalan jeng reangna gaang, di wawa,as ku sora caricangkas ,nu mawa kawaasna jeng ka gagasna hate.

     < Bulan nu nyaangan, bentang nu baranang nyaksian kana gerentesna hate,jeng tagiwurna rasa nu hese di papalerken .Hiji mangsa nu ges ka randapan  ,mangsa katukang  nu  moal bisa bisa di balikan .

< Diri nu teu di  aji,hate nu te di palire ,ges ngajadi rereged nyangkaruk awak sakujur minuhan lalangse ka hirupan jeng aworna rasa honcewang

< Diri nu katungkul ku pati ,paeh teu nyaho di mangsa ngukuntit kana diri ngadodoho kana awak sakujur nu rumasa ges lamokot ku dosa,

   ** Gening maoot ngadodoho ,boro sok di poho-poho datang na teu mere nyahoo ngageretak taya tempo,taya berang taya peting ,taya raja taya kuring di mana ajal tos sumping te menang tempo anaking *

< Masya alooh geus jelas ka rasa ku diri : Robana ya robana dolamna anpusana paillam wagpirlana watarhamna lana kunana minal hosirin

*ya alloh pangeran abdi ,simabdi dolim kana diri upami gusti te ngahampura sim abdi rugi kacida,jelas temres tur eces naun  anu di pilampah ku diri nu matak manawa kana awak  tur rugi kana diri

         

              

by:dewon’s  

                                                           ** Bogor ping 14 mulud1424 H **

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: