naratas jalan satapak

Rasa deudeuh jeung kaheman, ayeuna kantun lamunan manteng dina sagara katunggaraan rasa
Asih urang nu pinuh ku sagara kabagjaan, kiwari jadi sagara tunggara nu pinuh ku lelewa tur kahoncewang marengan rasa.

Cinta urang ngahiyang di awang-awang, enteup dina ketipna bentang
Ngancik na kamalirna peting ,marengan linduhna bulan, ngupahan hate gudawang nu kaleleban

 Duh…… Kakasih ati panutan kolbu, masih kagambar, waktos salira kedal ucap, karep renghap nyacapkeun ka teresna asih,nu Nyangsaya dina pangkonan, teuteup seukeut nembus jajantung Imut manis arum kalbu, pagulungan na pangrungrum,Jumerit maratan langit,ngoceak maratan mega neuteup salira nu pias sakujur tangtung

 Teunyana imut salira, imut anu panungtungan nungkebkeun langit,nangkarakna jagat Di rangkul diambung, sasambat hujan cimata, pegat katresna
Salira teuing ku manis, nutup panon moho tibra salawasna
Titis tulis ti ajali,kadar tipangeran, asih urang dipisahkeun ku tali pasti,cinta urang di anggangkeun kuayana kadar.hirup hurip jeung patina,bagja tur cilakana eta kabeh kunu kawasa

Bral miang kakasih …..Ranggeuyan kadeudeuh,gagang kaheman, …. Kembang asih kembangna carita pileuleuyan kembang katresna narawangan
Muga pinanggih jeung bagja, kenging pinasti tigusti nu maha wening
Ditampi sucining sukma, naratas jalan nu nyacas manjing sawarga nu sampurna
Cinta katresna ka salira, milu miang ka alam nu endahkeur salawasna

by:dewon’s

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: