***DATANG SORANGAN***

*Ngan ukur sabaraha kali  ngawangkong  jeung manehna

Tapi ieu rasa terus  nyantel dina ati

Nyulusup kana sanubari, nambru dina kalbu   

Imut anjeun, someah anjeun,

 Sorot soca anjeun

 Malah kiceup anjeun oge masih kaitung   

 Ngalangkang dina cengcelang {kongkolak}mata

 Tiap usik, tiap malik, tiap kiceup, tiap renghapan

 Baheula kungsi boga rasa nu,teu jauh  

Anjeun ngingetkeun  kacinta numunggaran

 Nugeus lila  ngajadi taneuh  ngajadi  batu

 Nugeus lila dikubur dipajaratan katineung urang duaan

 Handapeun tangkal saliara

 

Ayeuna rasa ieu ampir datang deui   

Ngaririwaan tiap detik tiap menit

T api kuring tetep jadi tutunggul   

Ttetep jadi batu teu wani ingkah ditempatna

Rumasa ieu hate geus dibikeun kanu lian                                                                                  kagagas ,kawaas nyaliara dina rasa                                                                                             Ngancik dina sanubari  Sumarambah  dina  bayah                                                           Tagiwur minuhan jajantung  Nu kiwari tingal  wa,asna

        by:ogin shurogin

     

** cutatan 20 th katukang kiwari tembong narawangan**

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: