ASIH NU TINGTRIM

Rasa mika welas mika asih nugeus kapatri lir ibarat ca`ang bulan opat welas
Bagja taya bandingan nana nya`angan poek nu ngadalingding
ngahudang rasa katresna nu nembongan,  kanyaah nu marengan 
Rasa nu teu weleh ngariksa  duriat nu teu weleh mengkeut

Ranggeuy kadeudeuh nu geus pageuh,matri dina sanubari
>>aya rasa nu liwat tina mistina ……………
>>aya rasa nu mudal tina takeran ,……….,….
>>aya leuwih dina ati nu keur anjeun ,…………
>>aya tambah dina rasa nu keur salira ,……..
kanyaah anu kiwari aya ibarat rasa anu munggaran

Kanyaah anu kiwari ngancik
Najan lain nu munggaran, tapi pasti nu panungtung
Kanyaah anu kiwari manteung keur anjeun, ngan ukur keur anjeun
Sa ayana badan dina kakurang salahirna diri dina kanista
nganyam katresna dina rasa kanyaah,matri ka asih dina ati
ngaranggeuykeun kadeudeuh ku rasa geugeut keur anjeun, ngan ukur keur anjeun

by:dewon’s

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: